Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, konsultverksamhet inom restaurang- och turistnäringen och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 309 | 26 384 | 26 745 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 640 | -184 | 782 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 608 | -214 | 751 |
Årets resultat (tkr) | 170 | 23 | 436 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 745 | 6 017 | 6 116 |
Antal anställda | 23 | 27 | 25 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 26 309 | 26 384 | 26 745 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 640 | -184 | 782 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 608 | -214 | 751 |
Årets resultat (tkr) | 170 | 23 | 436 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 40 | 75 | 162 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 5 706 | 5 942 | 5 954 |
Tillgångar (tkr) | 5 745 | 6 017 | 6 116 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 906 | 1 736 | 1 714 |
Obeskattade reserver (tkr) | 742 | 740 | 994 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 96 | 96 | 192 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 002 | 3 445 | 3 217 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 745 | 6 017 | 6 116 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 23 | 27 | 25 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 144 | 977 | 1 070 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.4% | -0.7% | 2.9% |
Soliditet | 42.5% | 37.7% | 39.7% |
Kassalikviditet | 163.7% | 150.0% | 170.8% |
Mitt Gastronomi AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Såni AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, konsultverksamhet inom restaurang- och turistnäringen och därmed förenlig verksamhet.